Блог

Заедно за Камелия

01.01.1970

Всички се молят за лесен живот, но ние се молим за 32- годишната Ками, която трябва да издържи на трудностите.  
Лъчезарното момиче е диагностицирано с остра Т-лимфобластна левкемия. Всичко това се случва няколко дни преди миналата Коледа в Стара Загора, а след това е приета в болницата по хематология в София.
Всички нейни приятелки и приятели я описват като човек с чисто и безкрайно добро сърце.
Истината е, че е безкрайно трудно, когато толкова млад човек се сблъсква с реалността отблизо  и то с лошата ѝ страна.

Във Facebook е стартирал Благотворителен базар „Заедно за Камелия”, но ние сме замилили нещо друго -  мястото е Raffy Bar & Gelato Тракия в Пловдив, а събитието - " Stand-Up CoMeDY шОу с КаУзА в Raffy Тракия за Ками " с идеята да помогнем на Ками.

Ние от Raffy се обединихме около идеята и точно поради тази причина създадохме това събитие. За момента са събрани едва 120 000 лв., а общата стойност на операцията е 328 000 евро.
Чувствайте се поканени на 1-ви август (четвъртък), от 20:30, където ще се посмеем, а също ще хапнем и пийнем. Наши гости ще са Георги Кючуков и Митака Велков, които ще се погрижат за Вашето добро настроение. В заведението ще намерите дарителските кутии, а ние ще приготвим 30% от оборота за вечерта за каузата.

Очакваме Ви на адрес - Тракия, ул. Съединение 51А (бившето Encanto), защото няма нищо по- човешко от това да подадеш ръка за помощ!