Нигири

НИГИРИ СЕТ

360 гр.

Нигири тон, Нигири сьомга, Нигири скарида, Нигири змиорк, Нигири лаврак

риба и рибни продуктисоя
НИГИРИ СЕТ
  • Количество: 360 гр.
добавки