За Нас

Дестинация Пловдив - в централната градска част е разположено заведение на две нива с голяма зимна градина и обща площ 600 кв. м.
Долната част на заведението е по-скоро ориентирана към ресторанта, докато горното ниво посреща от големи парти компании, романтични двойки до топли семейни вечери!
В интериора на Raffy Bar & Gelato Plovdiv, това е постигнато със столове с високо седене, светлинни ефекти, цветове и контраст в използваните материали! В реализирането на тази мултифункционална среда дизайнерите са заложили също така на дървени 3D решетки, уникални осветителни Оникси, които огряват заведението по много специфичен начин, модерни дивани с принтирани класически орнаменти върху тях, както и модерни полилеи, отново с класическа принт визия!

адрес: ул. Патриарх Евтимий №5
4000 Plovdiv, Bulgaria

Кухнята ни е интернационална, здравословна и е съвкупност от свежи и добре подбрани продукти, приготвени с вкус и любов. Ние използваме най - модерните технологии и тенденции за приготвянето на храна и напитки.
Raffy Bar & Gelato Plovdiv е поредната крачка в разширяването на успешната верига в България със своята персонална идентичност, подчинена на общата концепция на веригата с ясно изразен нов характер, нови елементи и нови специфични особености - за кратко Raffy Bar & Gelato Plovdiv се превърна в любимо място на пловдивчани!

Raffy Bar & Gelato е концепция, която в симбиоза от дизайн, страхотна кухня и музикални събития, която до ден-днешен няма аналог в България!

Телефон за резервации: ✆ 088 255 5580

raffy bar
raffy bar
raffy bar